We zijn er klaar voor!

Volgers van onze blog herkennen vast wel de drukke periode waarin we ons op dit moment bevinden met ons Spaanse avontuur, dus de knop naar de Lapse vakantie was nog niet echt omgezet.
Tot gisterenavond dan, want toen wipten onze mede Lapland gangers (Ron & Angelique) alvast even langs met een mooie sjaal voor in het hoge Noorden. Alvast een leuk verjaardagen cadeautje!
Uiteraard nog even gebrainstormd wat wel en niet handig was om mee te nemen, want zeg nou eerlijk, wat is nou 20kg bagage?

Als eerste vanmorgen maar even ingecheckt bij Transavia. Was nog keus genoeg in het toestel, maar helaas kan je dan geen mooie ruime plekken kiezen.
Daarna begonnen met het opzoeken van de spullen en het pakken van de valiesjes. Het paste er allemaal in. Zomergoed in pakken gaat net iets gemakkelijker dan die wintersport spullen.
Vanmiddag nog even de crème gekocht, die niet op waterbasis is (tegen bevriezing). Goh, zegt die vrouw, ik had gisteren ook al mensen uit De Meern die hierna zochten en naar Lapland gingen….
Tevens een natje en een droogje voor de bouwvakkers geregeld, die vanaf maandag onze badkamer onder handen nemen. Zo jammer, dat we dan net weg zijn :-)) .Schoonvader/Opzichter Jan houdt de boel strak in de gaten.

De wegbrengers is vriendelijk verzocht om heeeel vroeg (03:45 uur) voor de deur te staan, dus ijs en weder dienende zijn we dan redelijk op tijd op Schiphol. Wel achterlijk vroeg hoor!
Vanavond maar niet al te laat maken op de housewarming/verjaardag van 1 van de kids (Niels), maar zo eerst een hapje eten bij 1 van de andere kids (Bram & Marjolein).
Voor ons is de vakantie begonnen!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.