Surfweek 2017

Zoals ieder jaar was het toch weer een feestje om met onze vriendengroep een weekje (voor sommige 2 weken) in de Casa en omstreken te vertoeven. Ondanks dat we alweer voor het 6e jaar in Spanje neerstreken, zagen we toch weer kans om nieuwe dingen te ontdekken. Naast alle bekende zaken, inclusief de humor die altijd in de groep is.

Met Marivi en Antonio ontdekten we weer een nieuw stukje van de provincie Murcia. Als geboren en getogen locals kennen ze alle mooie plekjes (en goede restaurants) en wij mochten daar weer deelgenoot van zijn. We classificeren dat onder het kopje Cultuur.

Met Costa Blanca Cycling hadden we een leuke dag op de fiets tussen Guardamar en Torrevieja. Ondanks de weldadige lunch noemen we dat sport.
Wat zeker sport was, was de wandeling en klauterpartij bij de zoutrivier. Wat een geweldige wandeling en wat kan ie lang duren als je een afslag mist 🙂

Daarnaast werd er veel ge-mountain biked met de nodige hoogtemeters. Ook daar werd nog wel eens een afslagje gemist en werd er opvallend vaak lek gereden (stuk of 5x). Stranddagen, haken voor de dames, shoppen, een bonte avond en een bezoek aan de Marokaanse theetuin vulden zo’n beetje de overige dagen.
En oh ja, er werd ook nog lekker gegeten en gedronken!

Van verzadiging is nog geen sprake, dus de afspraak voor volgend jaar is alweer gemaakt. En zoals gebruikelijk hebben we gelukkig de foto’s nog…, heel veel foto’s!

 

Uitzicht over MurciaSchattigAhhhhook schattigNoodweer op komstFietsbroedersSlippertjeModderbad in zoutrivierDiepzeeSuperpowerHakenUnicornCosta Blanca CyclingDirtyGekke CorrieKlauterenen KlimmenSmakelijkPlakkenFroukjede KloofUitzicht over Hondon de las NievesLeef!
Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties