Meivakantie 2017

Het is alweer enige tijd geleden dat ik hier een nieuwe blog publiceerde.
Geen tijd voor, geen aandacht voor of gewoon geen zin in….

Het voorjaar blijft traditiegetrouw een mooie tijd van het jaar in Spanje. Alles bloeit en groeit, het landschap heeft een groene gloed en het klimaat is zeer aangenaam. Alhoewel we eind april toch zeker ook nog een dag of drie miezerig weer hadden.
Nou wat dat niet zo’n probleem want er moest nog driftig worden geshopt om een slaapkamer tot kinderkamer om te toveren. Met de 2 mannetjes regelmatig over de vloer en inmiddels een 3e kleinkind op komst leek ons de tijd rijp om de capaciteit van de casa daarop aan te passen.
Met de goede hulp van Fos en Bram werden de Ikea handleidingen overwonnen en werd alles voortvarend in elkaar geschroefd.

Daarnaast waren het weer gezellige weken en is het heerlijk dat de kleintjes het hier zo naar hun zin hebben en voornamelijk lekker konden buiten spelen in hemdjes, rompertjes en korte broeken. Het zwembad was nog niet helemaal op temperatuur, maar dat komt de volgende keer wel weer.

Fos zijn dagelijkse uitje is naar het kippenhok van de buren. De kippen voeren, water geven is voor hem het hoogtepunt van de dag. En ook voor de kippen, want zo gauw ze hem horen rennen ze hun hok al uit naar buiten. Leuk!

2 Weken vliegen dan voorbij, letterlijk en figuurlijk. Gelukkig kunnen ze alweer uitkijken naar de Pinkstervakantie in juni!

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties