Surfen anno 2014

Wat 32 jaar geleden begon met een weekendje surfen is met name de laatste 3 jaar geëvolueerd tot een weekje Spaanse zon met heel veel pret!

Omdat toch altijd alles weer anders loopt dan dat je denkt, belandden we dit jaar tegen de verwachting in niet in onze Casa, maar in de  nabij gelegen “Casa de Cava”.
Een riante en luxueuze casa op een prachtige en volledig afgelegen locatie in de bergen van Crevillente. Kortom, ideaal voor deze groep.
Er kon worden gewandeld, gemountainbiked, gechilled, gezwommen, gekookt en gelachen.
Er was een excursie naar de laatste in productie zijnde ‘rode Alicante marmer groeve’. Zeer de moeite waard en leuk verteld door Jan Keijsers.
We hebben weer een fantastische mountainbike tocht gemaakt onder leiding van Flip en een heerlijke afrondende maaltijd genoten bereid door Klaasje.
En natuurlijk lekker geluierd op het strand en het zwembad en ontzettend lekker gegeten bij de Casa de Cava.
De Spaanse buurman Rafa maakte een geweldige Paella voor ons klaar, Jan Korver verraste ons met een uitmuntende Indische rijsttafel en de dames gingen helemaal los met het maken van Tiramisu. En dan werden we ook nog getrakteerd op een een prettige Straciatella taart van Fien!

Het moge duidelijk zijn dat de week weer voorbij vloog en dat het afscheid op zondag ons weer zwaar viel. Gelukkig heeft iedereen de tickets voor oktober 2015 alweer geboekt!

DIe-HardsPaella van RafaFriese klimgeitJammerStoerSetjeDat was een bergRode Alicante Marmer mijnZonsondergang bij Casa de CavaWandelingGek doenCasa de CavaMooie luchtGerestaureerde aquaductIjsje etenFanatiek!Rio ChicamoGewondNog meer fietsleed

One Response to Surfen anno 2014

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties