Van de 2 dames

 

Weeze Klaar voor vertrek Bakkie Slapen Zonnen Voetenbadje Het werd toch vlees Mercado Aspe Puniken? Skypen met achterkleinzoon Corvee Glazenwasser

Na het overlijden van (schoon)vader Jan in December 2012 had (schoon)moeder Truus er in het begin toch wel een beetje tegenop gezien om alleen mee naar Spanje te gaan, maar aan de andere kant vond ze het toch wel erg leuk om te doen. Met de jaarwisseling was het haar zo goed bevallen, dat er weinig voor nodig was om haar de afgelopen week weer mee het vliegtuig in te sleuren.

Extra leuk voor haar was dat we haar zusje Doortje hadden gevraagd om haar en ons de afgelopen week gezelschap te houden. En Doortje was daar uiteraard ook wel voor te porren.

Ons aanbod om beide een eigen slaapkamer te hebben werd al gelijk afgeslagen en zo kwebbelde de dames de dagen en nachten gezellig weg.
En alles was mooi en leuk. Er werd gehandwerkt, gelezen, geslapen, gezonnebaad en tv gekeken (Opsporing verzocht mag je toch niet missen in Spanje!)

En zo toerde Agnes van plaatsje naar marktje en van winkelcentrum naar supermarkt. Ondanks dat ik bij deze ritjes tot mijn grote spijt (not!) verstek moest laten gaan, wist ze de dames en zichzelf prima te vermaken.
Met slechts 1 dagje regen de afgelopen week, werkte het weer ook volop mee en kon er ook nog menig zonnestraaltje worden meegepikt. Met op zijn tijd zo af en toe een restaurantje was er niets te klagen.
De foto’s in de vorige blog en bovenstaande foto’s zeggen vermoedelijk meer dan duizend woorden.

2 Responses to Van de 2 dames

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties