Oudejaar

Begin van dit jaar besloot ik naast de bijna gebruikelijk en veelgelezen vakantieblogs om ook eens wat andere zaken aan mijn blog toe te vertrouwen. Hoewel het altijd een selectie van de schrijver blijft, geeft het achterom kijkend een aardig overzicht wat er in zo’n jaar allemaal aan je voorbij raast.
Bohemian Rhapsody zal over enkele uren weer als lijstaanvoerder van de Top2000 uit de speakers schallen, terwijl het nog maar zo kort geleden lijkt dat deze hit 1 jaar geleden zegevierend tot mij kwam.

Bij de start van 2011 hadden we niet kunnen bevroeden dat we bijvoorbeeld nu druk bezig zouden zijn met de aankoop en inrichting van ons nieuwe (vakantie-)huis in Spanje. Of dat we in oktober j.l. een cruise zouden gaan maken. Vonden we toen nog iets voor ouwe mensen.
Er kan dus veel gebeuren in 12 maanden en het is maar goed dat we niet alles van tevoren weten. Beetje verrassing mag best in het leven zitten, maar dan wel positieve verrassingen.

Vandaag hebben we 1 van de jongens (Niels) wat geholpen bij het klussen in zijn nieuwe huis. Bram & Marjolein verwachten in mei de sleutel. Martin & Linda zitten net een beetje aan kant in Haarlem. Paul wacht de opknapbeurt van zijn badkamer af en Ivan blijft gewoon veel muziek maken (met en zonder Eva). En ons staat nog wat klusjes te wachten in Macisvenda-Spanje.

Voor ons mag 2012 komen, wij hebben er zin an!
Hopelijk geldt dat voor iedereen en wordt het een mooi & gezond jaar. Proost!

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties