Vakanties

Inmiddels zitten de eerste 2 weken arbeid er weer op. Met ons Nederlandse klimaat, een volle mailbox en agenda is de vakantiestemming gauw verdwenen. Kan ook niet alle dagen feest zijn.
Het vakantie fotoboek is inmiddels al op de deurmat geploft voor de mooie herinneringen, maar aan het filmpje moet nog worden gewerkt. Binnenkort maar eens doen.
Ook de eerst verhuizing van de maand achter de rug. Nadat er enige weken obstakels waren overwonnen en was geknutseld en getimmerd aan hun nieuwe/historische appartement in de Haarlemse binnenstad, konden Martin & Linda afgelopen weekend eindelijk de boel verhuizen. Is leuk geworden! Volgende week staat de verhuizing van zoon 2 op de agenda….

Omdat wij het prettig vinden om altijd een volgende vakantie in de agenda te hebben om naar toe te werken (ook al zou dat pas over een jaar zijn…), werd er ook al spontaan gebrainstormd over de komende winter. Niet zo moeilijk om je daarbij in te leven met de Hollandse zomers.
Hoewel Lapland 2011 moeilijk te overtreffen zal zijn, waren we toch gauw om toen Ron & Angelique ons vroegen om nog eens met hen de tocht over te doen. Moet toch ook voor een 2e keer doorheen te bijten zijn!
Om een lang verhaal kort te maken, na een kleine mailwisseling met Gerda & Rene van Scandinavian Wintersports is de trip gelijk maar vastgelegd voor januari 2012. Daar kunnen we ons dus weer een paar maanden op verheugen.

2 Responses to Vakanties

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties