12,5 jaar

December 1998, het klinkt bijna pre-historisch, zo’n datum uit de vorige eeuw.
Een aantal jaartjes nadat we elkaar hadden leren kennen, besloten we om beide voor de 2e keer naar het gemeentehuis te gaan.
De ‘mooiste dag van ons leven’ hadden we al een keer gehad, dus ditmaal hadden we bedacht het in alle rust te doen.
Slechts in het bijzijn van ouders en getuigen werden op een reguliere dinsdagmorgen de benodigde formaliteiten geregeld.

Om het te vieren hadden we rondom de jaarwisseling een reisje naar Euro-Disney geregeld met kinderen en ouders, om het daar het nieuws op 31 december om middennacht met onze jongens te delen. Was een hele leuke jaarwisseling.

Gelijk na terugkomst hadden we familie, vrienden en kennissen uitgenodigd voor een ‘Nieuwjaars brunch’ in Haarzuilens. We hadden nog steeds niet de ware reden gedeeld, maar wel als hint bij de entree een bord ‘bruidspaar van Beurden‘ laten plaatsen.
Sommige bleken het door te hebben, anderen dachten aan een grapje en belden ons de volgende dag om te vragen of het toch echt waar was dat we waren getrouwd 🙂

Afgelopen week was dat dus alweer 12,5 jaar geleden. Geen wereld prestatie en geen reden om uit je dak te gaan, maar wel leuk om met kids & ouders gezellig uit eten te gaan en terug te blikken. Het blijkt maar weer hoe de tijd vervliegt en dat de ‘levens-fases’ elkaar in ras tempo opvolgen. We genieten gelukkig volop van iedere fase.

One Response to 12,5 jaar

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties