Quilten

Alweer 5 weken geleden dat het laatste berichtje op deze blog verscheen, maar in de tussentijd waren natuurlijk al onze reisavonturen in Florida te volgen via onze inmiddels afgesloten Floridablog.
De afgelopen dagen de herinneringen definitief vastgelegd in een mooi fotoboek, dat volgende week wel door de brievenbus zal glijden. Je zou bijna heimwee krijgen bij het zien van de foto’s.
Met de video nog niet verder gekomen dan de trailer. Is het volgende projectje op de lijst.

Vorige week zondag hadden we voor alle kids & meiden maar omgedoopt tot Poederdag, Pasen & Moederdag. Die dagen vertoefden wij in Florida, dus Poederdag was een mooie gelegenheid om de vakantie af te sluiten, iedereen weer te zien en een gezellig hapje te eten bij Grieks restaurant Kalimera.
Vanaf maandag was het weer gedaan met het luie leventje en konden we vol aan de bak. Met 6 uurtjes tijdsverschil in de benen, een compleet ander dagritme en minimaal 15 graden kouder viel dat niet mee.
Maar goed, de zure appel is weg gekauwd en we zitten weer vol in ons werkzame leven.

Na gisteren (zaterdag) eerst in Dronten de nodige attributen voor de tuin te hebben aangeschaft ging de rit naar Staphorst voor een Sara-feestje. Dat is de levensfase waar we middenin zitten.
Daar bleek tot mijn verrassing het feestvarken een fanatiek beoefenaar van de kunst van het Kwilten….. Geen idee, nooit van gehoord. Bleek “Quilten” te moeten zijn, maar ja, dat zei me nog steeds niet.
Ik heb inmiddels door dat een soort patchwork is voor geduldige mensen. Weer wat geleerd, maar dat wilde ik het dan vwb quilten maar even bij laten. Ik geloof niet dat het verder aan mij is besteed. 🙂

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties