Bruusq

Voor Ivan is muziek zijn lust en zijn leven. En eerlijk is eerlijk, hij zingt en speelt niet onverdienstelijk.
Even voor de goede orde, Ivan heeft niet mijn genen en dat is zijn grote geluk geweest. Ik ben zelf nooit verder gekomen dan het hanteren van een triangel in een kerstuitvoering op de lagere school. En zelfs daarbij ging ik waarschijnlijk nog uit de maat.

Sinds enige tijd vormt Ivan met 2 muziekgenoten de band Bruusq om ‘eigenwijze Nederlandse muziek’ te spelen. Om een beetje aan de weg te timmeren hadden ze zich opgegeven voor de “Boemelfactor” in Almere. Geen talentenjacht van het formaat Idols of X-factor, maar een kleinschalig gebeuren waar jongeren met verondersteld talent hun kunsten mocht vertonen in een tamelijk informele setting.
Bruusq hadzich weten te plaatsen voor de finale en dat vond gisterenavond plaats. Hebben ze gewonnen? Nee, maar ik als leek had het niet gek gevonden als ze dat wel hadden gedaan.

Hier een kort fragment.


De vakantiefilm van Lapland is nog maar net gereed of de trip naar Florida komt in sneltreinvaart aandenderen. Afgelopen week de (flex-)tickets voor de diverse pretparken in Orlando binnengekregen. Was toch wel een pak van mijn hart dat ze door http://www.attractionticketsdirect.de/ aangetekend werden verstuurd. Je kan ze maar in huis hebben!
Op de Florida-blog houd ik de voorbereidingen bij voor dit toch wel erg leuke uitstapje.

Donderdag nog een dagje vrij genomen en een uitstapje naar Groningen gemaakt. Een ietsje-pietsie verlate verjaardag met Niels gevierd. Gezellig in de stad zijn verlanglijstje afgewerkt en natuurlijk een heerlijke cappuccino genuttigd bij Doppio, waar hij in zijn vrije tijd als Barista wat bijverdient.

Tussendoor ook eindelijk het overzetten van mijn ‘Fietsblog naar Rome’ van de oude HCCnet website naar mijn eigen website gecompleteerd. Vriend Jan is druk bezig met zijn verhalen, dus over een paar maanden kan de oude site met een gerust hart uit de lucht worden gehaald.

Tenslotte is vandaag weer de jaarlijkse Fameuze Fanclubdag in Nieuwegein. Hoewel ik niet een erg actief lid ben, vind ik het wel leuk om er 1x per jaar een kijkje te nemen. Vanmorgen het toch wel erg mooie beeldje van het “Spaanse Spook” kunnen scoren. Past goed bij de rest van de verzameling!

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties