Grieks eten

Er vanuit gaande dat de week op zondag begint, dan begon de week in ieder geval voor onze Bram niet al te best. Een verdraaiing op het voetbalveld zorgde ervoor dat nu waarschijnlijk ook z’n andere knie in de prak zit. Aankomende week de uitslag van de MRI-scan.
Vanuit het medische circuit valt ook nog een herstellende schoonvader Jan te melden, die de twijfelachtige eer had om 1 van de eerste patiënten om de nieuwe MDL afdeling in het Anthonius ziekenhuis in Nieuwegein te zijn. Op de afdeling valt niet veel aan te merken, maar je kan er maar beter niet mee te maken hebben. Hij mag er in ieder geval nog wat dagen van genieten om op krachten te komen.

Van dinsdag tot vrijdag voor de baas in de UK gezeten. Dat zijn altijd intensieve dagen, waar je per definitie tijd tekort komt. Iedere minuut probeer je nuttig te maken.
Gelukkig vrijdagavond niet zo superlaat thuis om Agnes nog net te zien voordat ze naar zo’n superhippe ‘baby shower’ party ging. Is dat het volgende dat komt overwaaien na Valentijsdag?

En dan de Griek; Naar aanleiding van een positieve recensie en mond-op-mond reclame hadden we voor gisterenavond gereserveerd bij het nieuwe Griekse restaurant in Vleuten Oniro.
Bij de reservering werd nog aangetekend dat pinnen helaas nog niet mogelijk was. Wel vreemd bijna 3 maanden na de opening, maar allah…
Om 7 uur stonden we met Jan & Ria voor de deur van het volledig gevulde restaurant. En eerlijk is eerlijk, het eten was geweldig lekker. We hadden niet voor de traditionele Griekse pot gekozen, maar voor de gerechten met de kleine diverse hapjes. Echt een aanrader!

Wat zich eromheen met de bediening afspeelde was op zijn zachtst gezegd chaotisch en zou in Fawlty Towers niet hebben misstaan:

  • Onbedoeld sneuvelde er zo af en toe servies (oud Griekse traditie?)
  • De bestelling van de drankjes ging pas de 3e keer (dus na enige tijd) goed. Reden: Als je hard langs de briefjes bij de bar loopt, dan waaien ze weg
  • Bij de 2e ronde bleek de rode wijn plots veranderd te zijn in op Port gelijkende Griekse wijn
  • Deserts werden op tafel gezet, terwijl we nog niet onze keuze hadden gemaakt
  • We kregen de rekening met geld toe (Bleek de rekening met wisselgeld van een andere tafel te zijn)

Vakantie Lapland 2011 320Gelukkig waren wij een gezellig avondje uit en konden we de humor er wel van inzien. Ik weet niet helemaal zeker of de af en toe vertwijfeld kijkende bediening dat ook kon?
Ach, het zullen het maar opstart problemen noemen en gaan er over een tijdje nog wel een keer kijken.

Dit weekend gelukkig wat tijd om de Lapland-film af te maken. Ook al is dat met iMovie op de Mac bijna appeltje, eitje… er gaan toch wel de nodige uurtjes inzitten,Terwijl ik dit schrijf staat iMovie in de achtergrond te stampen om het project te completeren. Vanavond premiere!

One Response to Grieks eten

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties