Saaie zondag

Miezerig weer buiten en (gelukkig) geen plannen. Saaie zondag dus, maar zoals we allemaal weten heeft ieder nadeel z’n voordeel.
Om te beginnen tijd om eens door diverse forums te spitten voor met name onze trip naar Florida.
De reis op zich staat wel op de rit, maar het kan geen kwaad om ideetjes op te doen voor de details.

Volgende week zondag vertrekken we naar Lapland voor een weekje winterpret. Ook voor die vakantie denken we alles geregeld te hebben. Zal weer een geheel nieuwe ervaring worden waar we erg veel zin in hebben!

Alvast voor mijn verjaardag van Agnes een nieuw foto toestelletje gekregen. Een Panasonic TZ10 . Deze camera heeft een ingebouwde GPS, is licht en handzaam en presteert uitstekend. Een goede aanvulling naast mijn toch wat lompere, zwaardere en oudere Nikon spiegelreflex.

Gelijktijdig mijn fotoverzameling over aan het zetten van iPhoto naar Aperture. Laatstgenoemde programma biedt net even wat meer op het gebied van bewerking en beheer. In combinatie met de nieuwe camera wordt het dus weer een feest om de vakantie foto’s te verwerken!

En oh ja, en passant speelt Utrecht ook Ajax nog van de mat…

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties