• 11May

  Om te beginnen willen we iedereen erg bedanken voor de reacties die we krijgen naar aanleiding van de blog en in het bijzonder de tips om je auto terug te vinden. We gaan alle tips grondig bestuderen en zullen dan de meest handige tip gaan toepassen (althans dat is de intentie).
  Ter geruststelling, vandaag helemaal niets aan het handje en fluitend de weg terug naar de auto kunnen vinden. Hij knipperde ons vriendelijk tegemoet.

  Zoals al eerder aangehaald is de temperatuur hier tot grote hoogte gestegen en zijn we blij dat we alle reguliere parken, die we op onze passen konden bezoeken al hadden afgetikt. Grote opluchting hoor. Kunnen we nu eindelijk eens een beetje relaxen!
  We hebben immers met onze passen ook toegang tot 2 water(pret)parken. Gisteren al een bliksem bezoek aan Aquatica gebracht en vandaag een dag uitgetrokken voor “Wet ‘n WIld”.

  Wet ‘n WIld ligt tegen de Universal thema parken aan en maakt daar ook deel van uit. Kennelijk had de rest van Orlando het niet zo warm, want het was ontzettend rustig.
  Het park komt ietsje ouder over dan Aquatica, maar heeft wel wat meer spectaculaire water attracties. Nou hebben we al genoeg sensatie meegemaakt deze vakantie, dus wij zoeken het meer in bootjes van glijbanen glijden, beetje dobberen, beetje bijkleuren en beetje luieren. Beetje wild op z’n 50+ dus.

  In dit waterpret paradijs bevindt zich ook een golfslagbad, waar continu 6 heuse baywatch figuren de zaak observeren. Ik heb een foto gemaakt van mijn favoriete Pamela. Dat ze er leuk uitziet is echt bijzaak, maar deze Pamela zag ik in een kwartier tijd 2x zonder aarzelen in de golven springen om vermeende drenkelingen te redden. En dan niet eerst petje, zonnebril en EHBO-tasje afdoen, maar echt ‘hup’ de golven in. In beide gevallen liep het goed af en was het een wat paniekerig kind dat ietsje te diep was gegaan.
  Je zou er bijna spijt van krijgen dat je je zwemdiploma ooit hebt gehaald.

  Ook dit dagje vakantie vieren vloog weer voorbij. We acclimatiseren nu eventjes in onze hut en gaan dan maar eens proberen een herberg te vinden voor een smakelijk hapje.

  Posted by bbeurden @ 23:34

  Tags:

6 Responses

WP_Cloudy
 • Calypso Says:

  Lekker toch zo’n rustig en relaxed dagje wild and wild

 • javerbu Says:

  Hey, luitjes.
  Lekker zo denk ik.
  Een dagje waarbij je vol zelfvertrouwen het water in kunt gaan in de wetenschap dat je alle autoterugvindtips hebt opgevolgd en dus fluitend het spul weer terug vind.
  Zelfs hoef je niet meer te denken wat je in het water zal gaan doen want alhoewel het met grote letters op de band staat (left en right) zit Agnes toch verkeerd om.
  Mag hem niet hinderen hoor want het water blijft even nat.
  Zijn jullie ook nog van dat imposante glijbaangeval geweest??
  Dat lijkt me toch wel een machtig gevoel.
  Zeker als je stiekem hoopt dat Pamela je in het vizier krijgt en je wil redden
  Je had toch kunnen doen alsof Bau??
  Ma zit nu in het zwembad dus die zal wel weer lol hebben en, natuurlijk natte voeten.
  Reden waarom ik nooit ga zwemmen.
  zelf ga ik weer lekker sporten in de sporthal.
  We hebben kans op een buitje dus ik neem geen risico en blijf binnen.
  Voor jullie een moeilijke dag natuurlijk alleen al om uit te zoeken wat er nu nog bezocht moet worden,
  Geluk er mee, maar in ieder geval rustig aan en blijf voorzichtig !
  Tot morgen
  PaMa

 • Jan Remmink Says:

  Hoi bijna-veramerikaniseerde Vleutenezen, nooit eerder geweten dat jullie zulke pretparkliefhebbers waren, ongelooflijk wat een energie en enthousiasme bij al deze Shamu’s, Harry Potters, Donald Ducks en last-but-not-least Pamela’s……

  Het wordt na al deze spectaculaire ervaringen toch ook voor jullie tijd om eens af te gaan tellen. Helaas geen countdown voor de ongetwijfeld fantastische lancering van de Endeavour, maar voor de terugvlucht naar het inmiddels bijna uitgedroogde Nederland.

  Zelden is het zo droog geweest in een voorjaar als in 2011. De provincie Utrecht heeft zich genoodzaakt gezien in de rivier De Vecht een zwemverbod in te stellen voor zalm en forel van meer dan 5 kg! Door de extreem lage waterstand werd het aantal gewonde, zwaarlijvige vissen veel te groot. Of ze haalden hun buik open aan de keiharde bedding van de rivier of ze verbrandden hun ruggetje door de blootstelling aan de immense zonnestralen. Dierenambulances reden de afgelopen weken af en aan en er ontstond een schrijnend tekort aan vischirurgen om deze arme schepselen der natuur te kunnen behandelen. Ook de mannetjes-snoekbaars (hoe heet zo’n vis eigenlijk?) werd aangeraden alleen ruggelings langs het naaktstrand van de Maarsseveense plassen te zwemmen, ter voorkoming van spontaan opkomende vastlopers.

  En daarmee is de kous nog niet af A&B, de gemeente Utrecht overweegt een maximering van het aantal douchebeurten per huishouden in Noordoost Vleuten in te stellen. Mannen zouden eventueel kunnen uitwijken naar Vleuten-centrum (Bau denk aan Sandra/Marcel) en de vrouwen naar Vleuten-west (Ag denk aan de Loswal).

  Jan Pelleboer verwacht gelukkig enige nattigheid in het komende weekeinde, dus de kans is groot dat jullie toch wel in normaal Hollands weer zullen kunnen arriveren. Dus het wordt voor jullie enorm afkicken, zowel qua temperatuur als wat pretparken betreft. Maar gelukkig is er wel weer een lichtpuntje aan de horizon. Zoals jullie weten ben ik niet echt gelukkig in de kansspelen, de grote kanjer is tot op heden aan de Loswal voorbij gegaan. Maar, ik heb laatst wel een prijsje weten te bemachtigen bij een spelletje van onze grootgrutter Albert Heijn. Je moest daar raden naar het gewicht van een daar opgestelde doos met allerlei huishoudelijke artikelen en laat ik nu als derde geëindigd zijn, niet slecht hè!? Ik zat er maar 9 ons naast. En weet je wat ik gewonnen heb? Twee vrijkaartjes voor komende zondag 15 mei 2011 voor het ponypark Slagharen en aangezien Ria en ik verhinderd zijn, stel ik deze belangeloos, gratis en voor niks ter beschikking aan jullie. Zodat jullie toch nog een beetje in pretparksfeer kunnen blijven.

  Nou tot op Schiphol zaterdag!

  Groet,

  Jan

 • Ingeborg en Erwin Says:

  Bauke, je mocht zeker niet schijn-verdrinken van Agnes 🙂

 • Paul Says:

  hahahaha even terugkomend op het verhaaltje van gisteren… de auto kwijt!! HAHAHAHA! ik hoop dat ik een van jullie twee heb met sinterklaas… word een makkie gedichttechnisch gezien… verder weer een leuk verhaal! geniet nog maar… want het is bijna afgelopen… tot zondag lieverds! kus

 • Anita Says:

  Net weer even de laatste dagen bijgelezen, wat een leuke dingen hebben jullie al beleefd en zo herkenbaar. Ik vind de titels van de dagen ook erg leuk gevonden. Veel plezier nog.
  Groetjes Anita