• 02May

  De socialisten onder ons zullen het wel niet kunnen waarderen, maar voor ons was het verre van een ‘Dag van de arbeid’.
  Om 11:00 uur werden we geacht onze Tradewinds Suite in St. Pete’s beach te hebben verlaten. Tijd genoeg dus om schoon schip te maken met de aardbeien en de koffers in de auto te zetten.
  Uitgecheckt en linea recta terug naar het strand. Hoewel we er formeel geen recht meer op hadden kreeg Agnes met een praatje en een lach toch weer een Cabana toegewezen, zodat we nog rustig een aantal uurtjes van de geneugten van het strandleven konden genieten.

  Het voelt een beetje als het einde van het eerste gedeelte van de vakantie. De 3 weken zijn duidelijk en doelbewust opgeknipt in 2 gedeeltes. Eerst de rondrit, hotels en strand. En nu een vast appartement middenin het grote pretpark dat Orlando heet.

  Rond een uur of 1 vonden we het tijd om maar eens richting Orlando te rijden. Een rit van zo’n 2 uur, voornamelijk over de Highway. Met name rond Tampa wat drukte, maar gelukkig geen file.
  Voor Orlando de afslag naar Kissimmee genomen, alwaar we domicilie kiezen voor de volgende 11 dagen.
  De formaliteiten moesten we bij het Homes Welcome Center regelen. Snel gevonden, maar zo stil, dat we twijfelden of de tent al open was. Buiten een medewerker gevonden die wel bevestigde dat ze open waren, maar dat inchecken pas vanaf 4 uur mogelijk was. Dan begon de drukte.
  Maar ach, we waren kennelijk nog steeds in staat geweest om die zielige blik vast te houden, zodat hij de hand over zijn hart streek en ons al om 15:15 (jawel) verder hielp met de papieren die moesten worden ingevuld en vooral ondertekend.
  Met een routebeschrijving op zak was Cane Island (zo heet dus ons resort) simpel te vinden. Een mooi centraal gelegen complex met zo te zien vrij nieuwe appartementen.
  Die van ons (Gebouw 5261, #304) zag er in ieder geval geweldig uit. Op papier een 6-persoons appartement, met 2 slaapkamers, 2 badkamers, prachtige huiskamer met dito keuken en een balkon met uitzicht op het zwembad/vijver.
  Maar…. 1 groot minpunt; Wel een internet routertje, maar geen wi-fi! En dan hebben we nu wel zo’n mooie Macbook-Air, maar daar zit geen ethernet aansluiting meer in.
  Nou ja, we moesten toch eerst naar de om de hoek gelegen Wal*Mart voor de broodnodige inkopen, dus gelijk maar zo’n usb –> ethernet dongeltje gekocht. We kunnen toch niet zonder!

  Na de afgelopen week menig restaurant te hebben bezocht, besloten we vanavond maar eens lekker te gaan luieren in ons hutje en niet meer weg te gaan.
  Bij de Wal*Mart een gegrilde kip ingeslagen en die met z’n tweeën bijna soldaat gemaakt.
  Tijdens de spijsvertering gaan we ons maar eens buigen over het programma van morgen. Teveel keus.

  Posted by bbeurden @ 01:53

  Tags:

5 Responses

WP_Cloudy
 • javerbu Says:

  Hey, luitjes
  Eigenlijk was het toch wel een beetje dag van de arbeid voor jullie!
  Koffers in de auto brengen, aardbeien opmaken. naar de cabana lopen, naar Kissimmee rijden, kip kopen en eten, en al die tijd nog vriendelijk blijven kijken om mensen om te praten, ik vind het nog maar niet wat.
  Het appartement ziet er weer gelikt uit als ik de foto bekijk.
  Als je op de foto’s klikt worden ze vergroot en dan zie je meteen alles veel beter.
  Je schreef, Bauke dat het een 6 persoons app. is maar ik zie maar voor 4 personen gedekt.
  Natuurlijk nog groot zat voor 2 personen
  Je kip ziet er ook aardig groot uit.
  Volgens mij een met minimaal 1000 vlieguren achter zijn naam.
  Jullie hebben al besloten wat er de komende dag gaat gebeuren?
  Als je teveel keus hebt blijft het moeilijk denk ik maar, daar zal Agnes met haar praatje en lach wel weer raad op weten.
  Of helpt dat alleen bij vreemden?
  We zien het morgen wel weer!
  Veel plezier en rustig aan !! Tot morgen
  PaMa

 • Leen Says:

  Hi Bauke, wireless access pointje aan hangen?
  Draytek ViGorFly 200 ..

 • bbeurden Says:

  Nee, maar wel van mijn mac een wireless access pointje gemaakt voor ipad en telefoobs 🙂

 • Ingeborg en Erwin Says:

  Ja, die hutjes in Orlando en omgeving zijn niet mis. We hebben ook zo’n hutje gehad en wilden er eigenlijk niet meer weg.

 • Sanmar Says:

  Wat ben je toch handig he!
  Trouwens, weet je zeker dat die kip geen turkey was?