• 29Apr

  Na toch weer een prima nachtrust besloten we vanmorgen eens rustig op te starten. Wat (internet-)belletjes doen via de nieuwe Mac, beetje mail lezen en de altijd weer leuke reacties op de blog bekijken. Hopelijk leveren onze verhalen ideeën of inspiratie op tot een soortgelijke reis. Of misschien weet je na het lezen van de blog wel heel zeker dat Florida (of de US) niets voor jou is. In beide gevallen heeft het in ieder geval geholpen.
  Voor ons is het een soort dagboek om vooral al die indrukken maar niet te vergeten. Waar waren we 3 dagen geleden ook alweer?

  Het Pelican Bay Inn waar we afgelopen nacht verbleven had weliswaar niet zo’n centrale ligging, maar op het hotel was niets af te dingen. Prima kamer (oftewel suite), lekker zwembad en een mooie prijs, waar zowaar nog een prima ontbijt bij was inbegrepen. Apart bij het ontbijt was dat er 2 professionele wafelijzers stonden, waar je zelf je wafels kon bakken. Nooit eerder gezien.

  De rit ging vandaag voornamelijk via de Interstate 75 naar het noorden. Gas erop, cruise control aan en blik op oneindig.
  Gelukkig doemde al snel een onverwachtse verleiding op, die we niet konden weerstaan; Miromar outlet center. Bleek een keurig opgezet centrum te zijn, waar alle grote merken vertegenwoordigd waren. Deed qua grote en opzet een beetje denken aan het outlet center bij Las Vegas. Ook de temperatuur deed erg denken aan die zandbak in Nevada, pfff, wat was het heet.
  Je loopt zo maar weer een paar uurtjes rond, maar tevreden spinden we na afloop rond onze aankopen. Goed geslaagd en wat is het met de huidige dollarkoers dan toch leuk winkelen hier.

  Zo rond half 6 reden we Sarasota binnen, waar we langs de boulevard ons ‘Helmsley Sandcastle Hotel; vonden. Normale middelmatige kamer, maar uitstekende locatie aan het strand. Het vertrouwde zwembad ruilden we dus eerst maar even in voor een strandstoel. De golf van Mexico om mijn kuiten.

  Het centrum van Sarasota was net weer iets te ver weg om te lopen, dus het Fordje maar weer de weg opgestuurd. Door het onvermijdelijke mooie weer hangt er overal een lekker vakantie-sfeertje en zijn de terrassen goed gevuld. Gezellig dus.

  Het werd vandaag ook tijd om de koffers maar eens te herpakken. Het systeem is er toch een beetje uit na zo’n 1e week.
  Terugkijkend op die eerste week, hebben we eigenlijk 1 heel groot probleem ervaren: de dagen vliegen te snel voorbij!! Ik ben bang dat we dat de komende 2 weken niet kunnen veranderen.

  PS: Bolletjes katoen kan je bijvoorbeeld in je oren stoppen

  Posted by bbeurden @ 04:22

  Tags:

8 Responses

WP_Cloudy
 • Sanmar Says:

  WATTE???

 • Leen Kleijwegt Says:

  Ook zo fraai van die Amerikaanse rooms: kingsize beds!

 • Monique Says:

  Hoe bevalt het reizen met de auto eigenlijk? Heel anders als met de camper he? Maar daar staan weer erg mooie hotels tegenover natuurlijk!

  Die wafelijzers zijn leuk he? Van die kanteldingen toch?

 • bbeurden Says:

  Inderdaad van die kanteldingen.
  De camper-reizen en deze reis zijn niet te vergelijken. Dit is ook zeker een leuke ervaring!

 • javerbu Says:

  Hey,luitjes
  We zijn weer helemaal gerust gesteld!
  Voor jullie een mooie rit, een mooi shopping center en mooie inkopen voor leuke dollarprijzen.
  Wat wil je nog meer.
  Vervelend is het dat de koffers gereorganiseerd moeten worden.
  Jullie hebben zo ongeveer de helft van de af te leggen afstand gereden dus er zullen nog wel een paar centertjes volgen.
  Als ik op de foto zie, wat er alemaal in de koffer moet worden gestouwd en ik denk er aan dat er nog 15 dagen moeten komen vraag ik me af waar alles moet blijven.
  Volgens de foto zijn de koffers al aardig vol.
  Wel geluk dat de wafelijzers professioneel waren.
  Met die amateurdingen lukt het meestal niet, en, Bauke je kon nu het gemis van zelf barbequen even inhalen.
  Wij gaan ook maarboodschappen doen want morgen koninginnedag en dan moeten we weer naar rommelmarkten en zo.
  Denken jullie ook aan een oranje strikje??
  Heel fijne dag nog (ze zijn echt zo om) rustig aan en, tot morgen
  PaMa

 • Ivan van den Helder Says:

  Die bolletjes techniek is uit te breiden denk ik! Is heel veel mee te verdienen 😉 Wel een risicootje hoor…

  enfin vooral: GENIET!!!!!

  Kus Ivan

 • MattRob (Robert-Jan) Says:

  Die wafels zijn wij toch al vrij vaak tegengekomen, door heel de US heen. De kinderen vinden dat altijd geweldig om te doen 😉 !

  Enne, je zal nog wel wat van die outlets tegenkomen, zeker dadelijk bij Orlabdo. Enne, ze lijken allemaal op die bij Las Vegas 😉 !

  Alweer een week, dat is echt voorbij gevlogen zeg …

 • bbeurden Says:

  Wij hebben voornamelijk camper-ervaringen, dus vandaar dat er een nieuwe wereld voor ons open gaat.
  Enne, ik weet nog niet of dat ik het goed of slecht nieuws vind van al die outlets die we nog tegen gaan komen 🙂