• 24Apr

  Goh, dat viel niet tegen voor de 1e nacht. Na een keertje wakker te zijn geweest rond 4 uur, openden we beide weer onze ogen rond kwart over 7! Als dat zo blijft dan prijzen we ons gelukkig.

  Hoewel we belangrijke zaken op de agenda hadden staan voor vandaag, gunden we ons toch eerst maar de tijd om het ontbijt in het hotel uit te proberen. Zoals ik gisteren al had aangegeven zal het niet meevallen om dit hotel nog in de komende 3 weken te overtreffen. Buiten de uitmuntende kamer, is het hotel erg trendy & stijlvol ingericht. Zo ook het restaurant cq ontbijtzaal. Er is de mogelijkheid om binnen te ontbijten of buiten, nabij 1 van de 4 zwembaden.
  Gezien het behoorlijke aantal Fahrenheits op de thermometer kozen we voor binnen. Heerlijk vers fruit en broodjes. Warme happen maar aan ons voorbij laten gaan (zag zelfs steaks voorbij komen op de vroege morgen….)

  En tsja, toen werd het toch wel hoog tijd om ons klaar te gaan maken voor 1 van de hoogtepunten van de vakantie; Naar de plaatselijke Apple Store! Ongeveer een kwartiertje rijden met onze toch wel erg comfortabele Ford Edge.
  Van de gelegenheid gebruik gemaakt om langs wast winkeltjes in de shopping area te flaneren, maar niet te lang, want er moesten prioriteiten worden gesteld!

  Erg druk overigens in de store, maar wij kwamen niet voor een iPad2, zoals het gros van de bezoekers, maar voor een MacBook Air. Het is de 11″ met 4GB geheugen geworden. Iedereen begrijpt natuurlijk dat deze aankoop echt op aandringen van Agnes gebeurde. Ze had het er al weken over gehad! Ik heb me daar echt in mee laten sleuren.

  Voor het middagprogramma stond gekoeld shoppen op het programma in de ‘Dolphin Mall’. Dik half uurtje rijden vanaf het hotel en onmetelijk groot. Ook veel en veel drukker dan ik ooit bij andere malls heb gezien. Natuurlijk geen tijd om alle rekken uit te pluizen, maar ik denk dat we toch een leuke 1e slag hebben kunnen slaan.

  Met de Tom-Tom op de voorruit waren we weer zo rond half zeven terug in het hotel. Uit pure veiligheidsredenen (geen luiheid!) hadden we ons maar getrakteerd op de Valet Parking van het hotel. Blijft wel grappig en aangenaam om voor de deur in- en uit te stappen en de sleutels af te geven of in ontvangst te nemen.

  Deze blog dus voor het eerst op de MacBook Air gefabriceerd, op ons balkon met een fantastisch uitzicht. Beneden hoor ik al die tijd een steelband er gezellig op los slaan en zingen.
  Zalig Pasen!

  PS:
  Werd er op attent gemaakt dat er geen reactie op de blog kon worden gezet. Zou nu weer goed moeten staan.

  Posted by bbeurden @ 01:18

7 Responses

WP_Cloudy
 • Ingeborg en Erwin Says:

  Hoi Agnes en Bauke,

  Wat een geweldig uitzicht! En een Ford Edge is echt heerlijk we hebben er inmiddels twee vakanties mee rondgereden. Heb zelfs overwogen er een in NL aan te schaffen, maar dan is de prijs wel wat overdreven.

  Veel plezier verder en we blijven jullie volgen.

  Groetjes,
  Ingeborg en Erwin

 • javerbu Says:

  Hey, luitjes.
  Ook een zalig Pasen gewenst natuurlijk!
  Bauke wat heb jij toch een geluk dat Agnes zo om die MacBook Air heeft gezeurd!
  Je kan dan toch niet anders doen dan zo’n ding voor haar kopen vind ik.
  Of is het nu zo, dat je toch wel vind dat het makkelijk werkt op dat ding en moet Agnes maar met de iPad 1 moet gaan spelen??
  We horen het nog wel eens.
  Ik heb alles weer uitgeprint want dan kan Oma het makkelijker lezen.
  Mooie printjes en heel mooie foto’s!
  Wij hebben het hier ook lekker warm.
  De hele middag op het balkonnetje is nu geen straf.
  De zon is er pas om zo’n uur of 3 en dan is de parasol een uitkomst.
  Straks naar Cisca verjaardag vieren en dan denk ik nog even wat bloesem te gaan kijken richting Varik
  Jullie nog veel plezier in het super hotel en, tot morgen!
  PaMa

 • MattRob (Robert-Jan) Says:

  Goede reis achter de rug, met prima plekken in het vliegtuig en upgrades van de auto en hotel ! Kan niet beter toch 😉 ! Mijn ouders rijden al 4 weken in de US met een Edge, de auto die ze juist graag wilden !

  Vervelend dat je je mee moeten laten slepen voor een nieuwe laptop, gaat bij ons helaas altijd anders ! En dan ook nog heel vervelend Valet Parking ‘moeten’ nemen en dan dat hele vervelende uitzicht vanuit de hotelkamer; ik zou haast medelijden krijgen !

 • Monique Says:

  Het klinkt allemaal best zwaar wat je daar moet doorstaan. Tjonge, gaat lekker he?

  Ik vind die Harley helemaal geweldig!!

 • Sanmar Says:

  Heerlijk weer alle verhalen te kunnen volgen!

 • Hans Says:

  Ik zet net even je verslag te lezen. Grappig, als je dat kleine foto’tje op je site ziet van Cooptertown Airboats en je kijkt even naar het filmpje op mijn site dan zie je deze vriendelijke man-met-witte-baard in aktie.
  Hotel op Key Largo al gevonden ? Wij hadden een SUPER stek.
  Veel plezier !!

 • Leen Kleijwegt Says:

  Agnes die perse een MacBook Air wil hebben! Er is toch niets veranderlijker dan een vrouw .. Have fun, Leen