• 24Apr

  Warmste Pasen ooit in Nederland lees ik vandaag op Teletekst. Ook voor ons dus! Moesten er alleen een stukje voor vliegen.
  Weinig Paasgevoel hier. We zagen vanmorgen 3 Paasmandjes voor een hotelkamer staan (goed verstopt hoor!), maar voor de rest geen Paasei of Paasbunny te bekennen. Kan ook betekenen dat ze die Paaseieren hier supergoed verstoppen.
  Zelfs geen eitje bij het ontbijt, maar dat was onze eigen keuze. Fruitontbijt was gisteren er goed bevallen.

  Om 10:00 uur werden we geacht in James Avenue te zijn voor de GoCar tour. In een eiig voertuig (toch nog een beetje Pasen) zou je met behulp van een GPS-guide langs de highlights van Miami worden gevoerd. Zo’n 2 maanden geleden had ik deze tour met een Groupon coupon telefonisch geboekt.
  Toen ik vorige maand nog geen bevestiging had gezien, had ik voor de zekerheid een mailtje naar GoCar gestuurd en alsnog de bevestiging ontvangen.
  Groot was de verbazing dan ook toen we vanmorgen niet op de lijst bleken te staan. En alle GoCars waren tot vanmiddag 4 uur ook nog volgeboekt. Foutje van het hoofdkantoor, die de boeking niet hadden doorgestuurd naar de lokale vestiging. Alle Groupon deals schijnen via het hoofdkantoor te lopen.
  De man achter de balie liep helemaal leeg over hoe vaak dit nou al niet was fout gegaan, maar eigenlijk hadden we helemaal geen zin om daar onze Paasochtend mee te verdoen. De groeten en ze horen nog van ons.

  Na rondje gelopen te hebben viel ons oog op het immer markante Duck voertuig. Dit amfibie voertuig voert je ook langs de highlights van Miami, maar doet dat tevens over het water.
  Het boarden was al begonnen, dus snel 2 van de laatste kaartjes gescoord in het kantoortje en plaatsgenomen.
  Geen spijt van gehad. De tour werd geleid door een soort ADHD-dame, die gevoel voor humor had en de omgeving graag liet horen dat dit toch echt een Duck-voertuig was. Om zoveel mogelijk op te vallen in het straatbeeld van Miami werd regelmatig een luid “Kwak, Kwak, Kwak” door haar ingezet achter de microfoon en werden wij geacht haar daarin bij te vallen. In combinatie met de markante verschijning van dit voertuig lokte dit leuke reacties uit van voorbijgangers.
  Het klinkt flauw, het is flauw, maar we hebben ons opperbest vermaakt.
  En passant toch wel wat meegekregen van de prachtige Art-deco gebouwen die Miami rijk is. Tijdens het vaargedeelte werd langs de weelderige optrekjes gevaren van celebraties.
  De tour werd afgesloten met een ‘parade’ over Ocean Drive (South Beach), waarbij wij het enige voertuig in de parade waren. Om er zeker van te zijn, dat ze ons toch echt niet zouden missen, werd in het voertuig luide meeslepende muziek opgezet.

  Er is toch een limiet aan wat een mens kan hebben, dus voor de middag besloten we ons maar neer te vlijen op het strandje bij ons hotel en later bij 1 van de zwembaden bij het hotel. Duikje in het water, zonnen, lui, lui, lui, dus.

  Weekendje Miami is natuurlijk veel te kort, maar aangezien we het toch vooral relaxt willen houden deze vakantie, proberen we ons te concentreren op de dingen die we wel kunnen zien of doen ipv alles wat we gemist hebben. In ieder geval vanavond het weekendje Miami afsluiten met een Paashapje en een Paasdrankje in Miami.

  Posted by bbeurden @ 23:19

6 Responses

WP_Cloudy
 • javerbu Says:

  Hey,luitjes
  Jammer, geen Paas eitje en geen ritje in de GoCar maar, daar staat tegenover dat je niet zelf hoefde te sturen en jullie gereden werden.
  ook weer een voordeel denken we.
  Wij hebben jullie eieren gegeten en, ze waren niet alleen groot, ze waren nog lekker ook.
  Hebben we goed begrepen dat het voor jullie de laatste dag Miami is en dat dan afscheid genomen moet warden van het super hotel?
  Wij gaan maar marathon kijken.
  Ma heeft uitgevonden dat we stoeltjes moeten pakken in de Hazenhof en langs de Smalle Themaat gaan zitten.
  Zal wel goed komen denk ik.
  Gisteren hebben we zowaar een stukje gefietst!!!
  Helemaal naar Haarzuilens en terug via het Haar Pad.
  Toch weer een beginnetje!!
  Vandaag iets meer wind en uit het noorden dus wat minder warm.
  Maar toch altijd nog goed voor 22 graden.
  Een mooie dag voor ons , en jullie…………….. Het zal wel weer lukken denken we.
  Fijne dag en tot morgen
  PaMa.

 • Hans Says:

  Ziet er best wel een leuke dag uit, daar bij jullie in Miami.

  Grt Hans

 • Ivan Says:

  Nu ik de 4e fot0 zie weet ik ineens wat voor souvenir je mee mag nemen!!

  Veel plezier!

  X Ivan

 • Niels Says:

  Een gids erbij kan nooit kwaad! Bij ons zitten regelmatig mensen van Groupon te werken, ik zal ze binnenkort eens even aanspreken.. πŸ˜‰
  Komende dagen zijn voor mij ook vrij. Echter betekent dat allerminst zo lui doen als jullie, maar hard werken in de zon om ook maar enigszins een tintje bruin op mijn huid te doen verschijnen. We hebben sinds kort uitgevonden dat we heerlijk met een handdoek en een drankje op het dak kunnen liggen, daar moet gebruik van worden gemaakt :). Ik hou jullie avonturen nauwlettend in de gaten, veel plezier! πŸ™‚ Xx

 • Karen aka cloggie68 Says:

  Jammer van de Groupon maar gelukkig hadden jullie een leuk alternatief te pakken! Het ziet er in ieder geval uit als genieten… hier in V-deM hebben we inderdaad een superpaasweertje gehad, de marathon is weer gelopen en morgen is alles weer gewoon (zelfs het weer πŸ˜‰ )

 • Monique Says:

  Grrr, gedoe met dat soort reserveringen. En het ligt altijd aan het hoofdkantoor, de inmiddels ontslagen medewerker of zelfs aan het weer of zo he? Bij Amerikanen ligt het niet vaak aan zichzelf πŸ˜‰

  Zo’n Duck Tour heb ik wel langs zien komen in Boston, grappige dingen. En ja, daar werd ook veel herrie op gemaakt!

  Veel plezier weer verder.