• 21Apr

  Alweer een maand geleden dat ik de laatste update over deze reis schreef. Er was ook niet zo bar veel te melden, aangezien alles al ruim van tevoren in kannen en kruiken was. Althans dat denk ik.
  Morgenochtend wordt wel een hele Goede Vrijdag, want dan mogen we weer. Als we de week New York in 2008 meetellen, dan wordt het alweer de 5e grote US-reis. En zeker omdat we weer naar een voor ons nieuw gebied vertrekken zijn we weer net zo vol verwachting als de 1e keer (hoewel dat eigenlijk nog wel ietsje spannender was).

  We zijn er ons van bewust dat deze vakantie anders wordt dan de voorgaande reizen. Geen camper, minder natuurschoon en misschien wel veel massaler. Over 3 weken zullen we ons oordeel uitspreken over Florida.

  De vlucht is inmiddels online ingecheckt. Ietsje eerder dan gepland (10:50 uur) vertrekken we met Delta Airlines vanaf Schiphol.
  De koffers zijn bijna gepakt. Gezien het klimaat in Florida en ons voornemen daar nog wat nieuwe garderobe aan te schaffen, is de inhoud vrij beperkt. Moeten zelfs oppassen dat de koffer niet te leeg is 🙂 . Zal op de terugweg vast geen probleem zijn.

  Onze vaste wegbrenger (Jan) is blij met zijn dagdienst en hoeft er gezien het tijdstip niet over in te zitten dat we ons dit keer verslapen (zie Lapland 2011 blog).

  De intentie is weer aanwezig om een dagboek (tegenwoordig noemen ze dat een blog)van deze reis bij te houden en er lustig op los te twitteren. Kortom, we hebben er zin an!

  Posted by bbeurden @ 19:23

  Tags:

One Response

WP_Cloudy
 • javerbu Says:

  Hey, luitjes.
  Wat zal het zijn als jullie dit lezen?
  Goede reis of welkom in Florida??
  Maakt niet uit, Heel veel plezier de komende dagen(weken)
  Pak jullie rust en blijf genieten dan kunnen jullie er weer tegen na deze vacantie!
  Groetjes PaMa