• 20Mar

  Vandaag eindelijk het laatste hotel van de reis in Key Largo kunnen boeken. Via Priceline voor $135 (+tax) het lokale Holiday Inn vast kunnen leggen. Niet echt een superdeal, maar aan de andere kant heb ik ook niets goedkopers gezien. Key Largo is kennelijk een populair doorgangs oord, zeker zo rond eind April.

  Ook nog maar een mailtje naar Go Cars in Miami gestuurd, omdat ik daar nooit echt een bevestiging van onze Groupon boeking van had gehad. Het mailtje hielp, want vanmorgen rolde ook die bevestiging de Inbox binnen.

  De Esta aanvraag had ik al ingediend toen dat vorig jaar nog gratis kon. Die aanvragen kon ik nu gewoon kosteloos updaten met de vereiste gegevens.

  Tenslotte mijn persoonlijke archief voor de reis op orde gebracht en zo kan ik 5 weken voor vertrek eigenlijk tevreden constateren dat we er helemaal klaar voor zijn.
  Zeker nadat we in Nederland het eerste lente zonnetje hebben gezien, kunnen we niet meer wachten 🙂

  Posted by bbeurden @ 18:48

One Response

WP_Cloudy