• 15Jan

  Ik had vorige week toch geen goed gevoel over die 2 tussenstops op de heenreis, en dan met name over dat uurtje dat we zouden hebben in Memphis. In dat uurtje zouden we namelijk ook de bagage moeten inklaren, door de douane heen moeten en weer inchecken. Dat lijkt me een redelijke haastklus.

  Dus toch maar weer Hans van American Estates gebeld. Op de KLM site ik ik namelijk gezien dat er ook een Delta vlucht via Atlanta werd aangeboden. Nadat ik mijn zorgen had ge-uit, beloofde Hans nogmaals contact op te nemen met KLM.
  2 Dagen later kreeg ik uiteindelijk het goede nieuws dat de heenreis kosteloos kon worden omgeboekt naar de volgende vlucht:

  Vrijdag 22 april 11:00 Amsterdam-Atlanta (DL239) – Aankomst 14:40 uur
  Vrijdag 22 april 17:10 Atlanta – Miami (DL241) – Aankomst 19:03 uur

  Genoeg tijd tijdens de tussenstop en een redelijk goede aankomst tijd in Miami. Op de koop toe ook alvast uitstekende zitplaatsen voor beide vluchten kunnen vastleggen.
  Complimenten voor American Estates!

  Posted by bbeurden @ 15:44

Comments are closed.