• 03Jan

  Het nieuwe jaar is begonnen, dus ach, laat ik de Delta website is checken voor onze vluchten naar Florida en weer terug.
  Dat is dus even schrikken!
  De heenreis blijkt gewijzigd te zijn in een reis met 2 tussenstops (Memphis & Atlanta) en ook de tijden van de terugreis zijn gewijzigd.
  Hierbij staat nu de niet bepaald geruststellende mededeling:
  “There has been a change affecting one or more of your flights. Your itinerary has been updated, but it may cause you to miss at least one connecting flight during your trip.”

  Hans van American Estates maar eens even gemaild om te kijken wat er nog aan gedaan kan worden.
  Binnen 5 minuten goed en slecht nieuws;

  Aan de verandering naar 2 tussenstops op de heenreis blijkt niet veel te veranderen. Gelukkig lijken we wel overal genoeg overstaptijd te hebben en komen we uiteindelijk slechts 1 uurtje later in Miami aan. Blijven natuurlijk boeven om je zomaar een extra tussenstop te geven.

  De terugreis blijkt op de KLM site met andere tijden te staan. Daar vertrekt de 2e vlucht vanuit Atlanta 1 uur later, dus blijken we bijna 1,5 uur overstaptijd te hebben. Aangezien de vlucht door KLM wordt uitgevoerd gaan we maar even uit van dit scenario.
  De wens is misschien wel een klein beetje de vader van de gedachte…  

  Posted by bbeurden @ 19:34

  Tags:

2 Responses

WP_Cloudy
 • MattRob (Robert-Jan) Says:

  Ongelooflijk zeg … Dan denk je met Delta/KLM toch een goede maatschappij te boeken, moet je 2 keer overstappen. Ik kan me bijna niet voorstellen dat daar geen alternatief voor is … Ik zou KLM eens bellen of tweeten, misschien zelfs nog beter naar Delta in de US bellen; helpdesk is daar vrij service-gericht. Wellicht dagje eerder al vliegen 😉 !

 • bbeurden Says:

  Goede suggestie, en inderdaad Delta in de US is zeer klantvriendelijk! Na 50 minuten met ze aan de lijn te hebben gehangen was de conclusie dat in mijn boekingsklasse geen alternatief met 1 tussenstop beschikbaar is. Wel een dag eerder, maar dat is helaas voor ons geen optie. Nou ja, voor alle 3 de vluchten al goede stoelen kunnen vastleggen, dus dat is dan een schrale troost…