Breekbaar

De afgelopen jaren werden we regelmatig vergezeld door schoonmoeder Truus. De eerste jaren natuurlijk samen met haar Jan, de afgelopen 2 jaar alleen.

Dit keer voelt het meer bijzonder. Volgende maand wordt ze 85 en we merken dat zo’n tripje zowel mentaal als fysiek behoorlijk inspannend wordt. De jaren maken haar ‘breekbaar’, in de figuurlijke zin van het woord.

Tegelijkertijd geniet ze zo’n lang weekend van alles om haar heen. Van de, in onze ogen, meest basale dingen. Het weer werkt absoluut mee om mooie indrukken achter te laten. Dat gevoel zal bij ons op de terugweg toch overheersen!

GenietenBij het kampvuurPaëlla avondHet resultaatMarkt AlmoradiHapje eten aan het strandOnsieOma & omaVooruit geworpen schaduwenBij het boompjeMooi

8 Responses to Breekbaar

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties