Verburgtjes

Ruim een half jaar geleden werd het idee geboren om met schoonmoeder Truus,  haar kinderen en aanhang eens een aantal dagen gezamelijk door te brengen in Casa Mariposa. Op Hans na kende iedereen ons plekje, dus al snel werd de Paasweek door iedereen enthousiast in de agenda geblokt.
Voor 8 personen is de Casa te klein, dus zonder problemen werden er een paar vrijwilligers gevonden om een aantal nachten in de geweldige Grot Bed & Breakfast van Flip & Klaasje door te brengen.

En zo vloog de week voorbij met heerlijke wandelingen, marktjes bezoeken, knutselen voor de dames, een mountainbike tocht voor de mannen, lol maken, koken, gewoon niks doen en lekker eten. En dat onder een prettig Spaans zonnetje.
Truus genoot volop van de aanwezigheid van haar kinderen en wij van haar en elkaar.

Voor de zoveelste keer blijkt deze omgeving iedereen rust en ontspanning te brengen. De foto’s zijn in ieder geval voor ons een dierbaar aandenken aan een fantastische week!

KlimgeitZuurPaella-timeKnutsel de FrutselDoping vergetenTruusAspeOpper PaasHaasZoeken, zoeken, zoeken...BroederliefdeVertierDe meisjesGroepsportretChampagne ontbijtVerburgtjesKouwe kantBoeren picnickHet hele stelProevenMarmergroeveDe CasaTwinsKanjersVirgy

3 Responses to Verburgtjes

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties