Kruipsels

Onze casa is in zogenaamd ‘buitengebied’, wat voor ons veel vrijheid en rust betekent, maar ook inhoudt dat je je in een territorium begeeft waar een oorspronkelijke fauna rondkruipt en rondvliegt, die zich weinig aantrekken van een hek rondom je terrein.

Zo hebben we in de tijd dat we hier zijn geweest al redelijk wat gasten op bezoek gehad. De foto’s hierboven geven een willekeurige indruk van alle kruipsels. En dan zwijgen we nog maar van de rat die we tegen de muur van de buren hebben gezien en de kolonnes mieren die hier dagelijks voorbij sjouwen.
De meest gevaarlijke tot nu toe bleek die giftige duizendpoot te zijn (lees ook dit verslag), maar voor de rest is het leven en laten leven en accepteren dat je hier in de natuur woont.
We genieten dan ook dagelijks van de vele en ook vooral kleurrijke vogels die hier voorbij scheren.

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties