Z’n gangetje

We waren gebleven bij de zondag.
We hadden de dakkies al beloofd om op tijd naar de zondagmarkt in Guardarmar te gaan. Ik geloof dat met name vader Jan zich hier erg op had verheugd, not. Een goede reden om hem eens een dag van het klussen af te houden.
De markt kan behoorlijk druk zijn, maar met een aankomst rond half elf was het goed te doen.
Je kan er behoorlijk de blaren op je voeten sloffen, maar er zijn gelukig ook genoeg uitspanningen voor een hapje en een drankje. Ook niet verkeerd, want deze zondag bleek de warmste dag tot nu toe te worden. Eigenlijk korte broeken weer.
’s Middags waren we weer redelijk op tijd terug voor de visite van onze overburen (Kees & Ineke). Lekker op het terras met een wijntje op tafel, chippie erbij, wie maakt je wat…

 

[nggallery id=17]

En toen nam de werkweek weer een aanvang en kon ik in mijn hoek achter laptop en telefoon en ging Jan vrolijk door met de klusjes. Truus stortte zich weer vol overgave op haar haakwerkje, dat even zo vrolijk weer menigmaal werd uitgehaald. Zo blijf je lekker bezig met 1 bolletje wol 🙂
Inmiddels zijn alle kasten door Jan in elkaar geknutseld en zijn er weer wat extra gaatjes her en der in het huis geboord.
Agnes heeft sinds maandagavond een paar dagen in het frisse Nederland vertoefd en is verheugd dat ze zich morgen bij ons onder in de Casa mag vervoegen.

Een ernstig minpuntje is dat de satelliet ontvanger geen signaal meer geeft. Wordt dus louter Spaanse zenders kijken tot het euvel is verholpen. Ben benieuwd of het aan de decoder (het kastje) ligt of dat er elders in de installatie wat fout zit. Ik hoop het eerste.

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties