Deal!

Zoals al uitgelegd waren we afgelopen weekend wel in staat om alle voorbereidende handelingen voor de notariele overdracht van het huis te doen, maar konden we er vandaag helaas niet zelf in persoon bij zijn. Wel in de wetenschap dat het bij A&A (Alex en Albert) in goede handen was.

Omstreeks half drie steeg er dan eindelijk een enorme witte rookpluim op uit Spanje. Geen nieuwe paus, maar wel de bevestiging dat de aankoop van het huis nu echt was afgerond.
Precies 2 maanden nadat we een mondelinge overeenkomst hadden met de verkoper zijn nu ook alle formaliteiten achter de rug. Dit is voor Spaanse begrippen ongekend snel. Dit traject kan zo maar 4-5 maanden duren, of nog veel langer.

Uiteraard is dit pas het begin en moet er nog ongelooflijk veel gebeuren, maar we zijn toch erg blij dat dit administratieve geneuzel achter de rug is.

Casa Mariposa

One Response to Deal!

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties