Lenteklaar

Met het zonnetje was het vandaag een uitgelezen dag om de tuin eens op orde te brengen. Tuinieren is niet echt onze hobby, maar met de beperkte afmetingen van ons buiten valt het leed nog te overzien. De winterperiode zorgt altijd weer voor een groene aanslag op tegels en steiger en daar is maar 1 remedie op: De hogedrukspuit.
En zie daar op beide foto’s het verschil op de steiger. Je moet er wel een dagje zondags-rust voor verstoren, maar je hebt er dan wel wat voor!
Binnenkort nog even op pad voor een nieuw tuinsetje (deze gaat naar 1 van de kids) en dan kan de zomer niet meer kapot.

Niet alleen de tuin is lenteklaar, maar ook de auto(‘s). Onder beide vehikels zijn inmiddels de zomersloffen gemonteerd en is er een beurtje uitgevoerd. Het kan volgens mij niet echt lang meer duren of we kunnen het dak naar beneden doen!

Zoals in de Floridablog valt te lezen zijn de voorbereidingen voor deze vakantie afgerond nu ook het laatste hotel is geboekt. Dat viel nog niet mee om voor een redelijke prijs een hotel in Key Largo te boeken. Mijn biedingen op Priceline werden maar niet geaccepteerd. Maar goed, het laatste bod wel dus op Goede Vrijdag kunnen we met een gerust hart richting Florida afreizen. Daar beginnen we nu toch wel erg veel zin an te hebben!

En ook mij is het natuurlijk niet ontgaan dat afgelopen vrijdag de iPad2 in Nederland in de winkels lag. Ik heb ‘m al in mijn handen gehad en tsja, echt niets mis mee. Ziet er zeker met zo’n handig oprolhoesje erg gelikt uit. Toch ben ik er nog niet helemaal uit of de voordelen t.o.v. de iPad1 een aanschaf rechtvaardigen. Die camera’s dat geloof ik wel en qua snelheid kom ik nog prima uit de voeten met een iPad1. Dat het nieuwe model wat dunner en lichter is is natuurlijk mooi meegenomen. Ben benieuwd hoe sterk ik in mijn schoenen sta als we over 4 weken in Amerika een Applestore binnenlopen 🙂

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties