De verhuizing

Afgelopen week stond in het teken van de verhuizing. Niet thuis, maar op het werk.
Sinds 1989 was Oracle in Nederland gevestigd in De Meern en sinds ik in 1991 bij het bedrijf kwam werken was het dus ook mijn thuisbasis.
Altijd een prettig kantoor geweest om in te werken, maar het werd duidelijk tijd voor wat nieuws. Vanuit mijn IT-rol ben ik vanaf het begin nauw betrokken geweest bij het pand waar we maandag van start gaan, het Facet.
De bijzondere vorm en ligging van het kantoor (langs de A2) is al geweldig, maar als je dan van binnen ziet hoe alles is opgezet en afgewerkt, dan kan je niet anders dan een beetje trots en blij worden dat je hier mag werken. Alle lof voor mijn facilities collega’s en iedereen die hier zo hard aan heeft gewerkt! Met het IT-team hebben we het gisterenavond in ieder geval alvast gevierd met een gezellig etentje bij de Japanner.

Maandag moest ik natuurlijk eerst nog mijn kamer opschonen en inpakken wat er mee moest. Wat een meuk kan een mens verzamelen in die jaren. Moeiteloos kon ik een papiercontainer vullen met oud papier.
Ook maar afscheid genomen van een verzameling badges die ik altijd trouw bewaarde. Wel mijn 1e Oracle badge als aandenken bewaard!
Uiteraard zijn de laatste dagen voor de start hectisch en spannend. Het feit dat ik nu op zondag deze blog zit bij te werken geeft eigenlijk al aan dat ik met een gerust hart naar morgen uitkijk. Het nieuwe werken, oftewel in Oracle termen “No Limits” kan van start gaan!

Ondanks de drukte rondom de verhuizing moest ik afgelopen week nog wel langs onze kantoren in Bratislava en Wenen. Dinsdagmorgen vroeg weg en woensdagavond tegen middennacht weer terug. In de drukte een mooie das in Wenen laten liggen, maar een aardige collega heeft mij beloofd deze in een enveloppe achterna te sturen 🙂

Vrijdag werd ik ook nog een beetje blij van de vouchers die op de mat vielen voor onze vakantie in Florida. Nog 6 weken. Ik zal de Floridablog weer eens updaten met de laatste details.

2 reacties op De verhuizing

  • Monique schreef:

    Wat leuk om zo ook eens wat te lezen over waar je werkt. Voor mijn gevoel ben je altijd ergens onderweg. Zijn jullie kantoren in Bratislava en Wenen ook zo mooi?

  • Bauke schreef:

    De 2 kantoren die je noemt zijn ook vrij nieuw en absoluut mooi, maar ons nieuwe kantoor in Nederland is prachtig en bijzonder. Alleen al door de architectuur!

Het weer in Macisvenda
Archief
Recente reacties