Vakantiebeurs 2011

Net als velen met ons was het vandaag een uitgelezen dag om de Vakantiebeurs 2011 in Utrecht te bezoeken.
De grote vakanties voor dit jaar staan dan wel vast, maar wie weet wat er voor die vakanties nog aan zinvolle folders te vinden is.
Daarnaast kan het natuurlijk geen kwaad om alvast ideeën voor 2012 op te doen 🙂 .

Lapland was niet echt groots vertegenwoordigd op de beurs. Eigenlijk maar 1 stand met gespecialiseerd folder materiaal over Lapland. Scandinavian Wintersport niet kunnen vinden op de beurs.

IMG_0027

Amerika was uiteraard sterker vertegenwoordigd. Blijft nog steeds een continent dat in trek is bij veel mensen (zeker zo lag de dollarkoers zo blijft). Onze vrienden van Tioga Tours waren ruim vertegenwoordigd. Hoewel we daar voor dit jaar niet hebben geboekt, hebben we toch altijd goede ervaringen met hen gehad. American Estates niet gezien, wel American Vacations. Hadden een leuke beursaanbieding liggen voor een meerdaagse Disney World toegangspas. Afgesproken dat ik het thuis nog even vergelijk en doorlees en dan altijd via telefoon of email nog kan bestellen.Verder heel veel folder materiaal over Florida kunnen vinden

Voor de zomervakantie in Friesland niet echt gekeken. Stonden uiteraard wel wat stands, maar vooralsnog geen behoeft aan extra informatie.

Tenslotte wat uitgebreider in het Azië paviljoen naar Malysië gekeken. Dat lijkt ons wel wat voor 2012 🙂 In ieder geval een hoop folders en boekjes gescoord om door te spitten.

Zo na het middaguur werd het behoorlijk druk op de beurs, maar de oppervlakte is zo groot, dat we er al met al niet zo gek veel last van hadden.
Blijft toch een leuke gelegenheid om in de stemming te komen of te blijven.

Het weer in Macisvenda
Archieven
Recente reacties